Ballerine

Door haar elegante vormgeving weerspiegelt onze behandelstoel Ballerine het vak waarin u de specialist bent.   Het is het visitekaartje van uw salon.

Behandelstoel Ballerine

Onze behandelstoel Ballerine is ontwikkeld vanuit de gedachte dat zowel het welzijn van de klant als ook het welzijn van de specialist voorop moeten staan. Door de kuipvorm van het kussen kan de dragende basis van de stoel smaller zijn, zodat u zo dicht mogelijk bij de klant kunt staan. Hierdoor wordt uw rug niet belast en hoeft u zich niet te overstrekken of aan uw klant te vragen om op te schuiven. Daarnaast is de bovenkant van de rug een fractie smaller, zodat u niet om brede zijkanten hoeft te reiken om bij de klant te komen. Dit zorgt ervoor dat uw schouders worden ontzien.

De Ballerine wordt alom geprezen vanwege haar onovertroffen zit- en ligcomfort. Wij maken dan ook een uniek kussen. Door middel van kunststofschalen die gevuld zijn met HR-foam van verschillende dichtheden wordt het lichaam daar waar nodig op de juiste manier ondersteund. Uw klant ligt als het ware ‘in’ en niet ‘op’ het kussen. Doordat het kussen een kuipvorm heeft, ontstaat een lichte holte, waardoor de klant zich veilig voelt, zich ontspant en zich werkelijk overgeeft aan de behandeling.

De kunstleren bekleding is daarnaast ononderbroken, wat hygiënisch een groot voordeel heeft. Geen irritante open ruimtes tussen de rug, zitting en beensteun. Verder is het uiteinde van het voetgedeelte mooi rond en glad. Dit voorkomt irritatie door dikke naden en maakt deze stoel ook zeer geschikt voor pedicure. Bovendien zorgt dit ervoor dat langere mensen comfortabel met hun voeten over de rand kunnen liggen.

Behandelstoel Ballerine

Ballerine MC 210 (Art.code 12210)
Traploze elektrische hoogteverstelling en traploze gasveerondersteunde mechanische versnelling van rugsteun, beensteun en zithoek.

Ballerine MC 220 (Art.code 12220)
Traploze elektrische verstelling van hoogte en zithoek en traploze gasveerondersteunde mechanische verstelling van rug- en beensteun.

Ballerine MC 240 (Art.code 12240)
Alle functies, t.w. hoogte, zithoek, rug- en beensteun, zijn traploos elektrisch verstelbaar.

Afmetingen Ballerine

Breedte: 74 cm (incl. armsteunen) (armsteunen zijn opklapbaar)
Lengte in zitpositie: 130 cm
Lengte in massagepositie: 186 – 203 cm (variabel door uitschuifbare hoofdsteun)
Hoogte: variabel 58 – 81 cm (afwijkende hoogte op verzoek)
Voltage: 220 V / 24 V (andere voltages op verzoek)
Gewicht: 92 kilo / 93 kilo / 95 kilo

Bijzondere wensen, zowel technisch als esthetisch, in overleg tegen meerprijs mogelijk.

Extra toebehoren

Stoelverwarming (Art. code 13101)
De stoelverwarming is uitgevoerd met twee standen en een beveiliging die de warmte bewaakt en indien nodig naar een lagere stand terug- of uitschakelt.

Massagearmsteunen (Art. code 13102)
De massagearmsteunen dragen bij een buikligging (tijdens zowel massage als lichaamsbehandeling) bij aan een optimale lichaamshouding en extra comfort.

Massagehoofdsteun met gezichtsuitsparing (Art. code 13103)
De massagehoofdsteun draagt bij een buikligging (tijdens zowel massage als lichaamsbehandeling) bij aan een optimale lichaamshouding en extra comfort.

Zwenkwielen (Art. code 13104)

Badstof stoelhoezen (Art. code 13320)
Wij beschikken over een eigen naaiatelier waar alle badstof stoelhoezen (velours) worden gemaakt. Deze hoezen worden zo gemaakt dat ze perfect aansluiten op de stoel en zijn zowel in wit (standaard) als in diverse andere kleuren (tegen meerprijs) verkrijgbaar.

Aanbieding Ballerine Wellness Compleet

Ballerine MC 241 (4 functies elektrisch)
Massagehoofdsteun (met gezichtsuitsparing)
Massagearmsteunen (beide zijden bekleed)
Steunrol (halfrond)
Badstof hoezenset t.b.v. MC 241
Badstof hoezenset t.b.v. Massagehoofdsteun (3 stuks per set)
Gratis thuisbezorgd en geïnstalleerd
Garantie: 2 jaar op de stoel / 5 jaar op de motoren

Prijs op aanvraag