Compact 2.0

Behandelstoel Compact 2.0 brengt esthetica, functionaliteit, comfort en prijs in overeenstemming met elkaar.

Behandelstoel Compact 2.0

Ook onze behandelstoel Compact 2.0 is ontwikkeld met een focus op het welzijn van zowel de klant als de specialist. Naast de gunstige breedte van de stoel die ervoor zorgt dat u niet om brede zijkanten hoeft te reiken en zo dicht mogelijk bij
uw klant kunt staan, zult u ontdekken dat deze stoel bovendien zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk hanteerbaar is.

De Compact 2.0 is voorzien van een zithoekverstelling die de knieën ontlast en op die manier comfortabele zit- en ligposities mogelijk maakt. Dankzij de doorgaande instelbaarheid van een zit- naar een vlakke ligpositie door middel van een rug- en
beensteunverstelling is deze stoel geschikt voor alle behandelvormen. De genoemde functies zijn traploos en gasveerondersteund instelbaar, waardoor u de stoel gemakkelijk kunt bedienen.

Natuurlijk is ook de Compact 2.0 uitgevoerd met ons unieke kussen, waardoor een onovertroffen zit- en ligcomfort wordt gecreëerd dat uw klant in staat stelt zich te ontspannen en zich werkelijk over te geven aan de behandeling. De kunstleren bekleding is daarnaast ononderbroken, zodat irritatie door dikke naden wordt voorkomen. Door de attractieve vorm en strakke contourlijnen past deze stoel in elk interieur.

Compact MC 100 (Art. code 12100)

Extra toebehoren

Massagearmsteunen (Art. code 13102)
De massagearmsteunen dragen bij een buikligging (tijdens zowel massage als lichaamsbehandeling) bij aan een optimale lichaamshouding en extra comfort.

Massagehoofdsteun met gezichtsuitsparing (Art. code 13103)
De massagehoofdsteun draagt bij een buikligging (tijdens zowel massage als lichaamsbehandeling) bij aan een optimale lichaamshouding en extra comfort.

Zwenkwielen (Art. code 13104)

Badstof stoelhoezen (Art. code 13320)
Wij beschikken over een eigen naaiatelier waar alle badstof stoelhoezen (velours) worden gemaakt. Deze hoezen worden zo gemaakt dat ze perfect aansluiten op de stoel en zijn zowel in wit (standaard) als in diverse andere kleuren (tegen meerprijs) verkrijgbaar.

Afmetingen Compact

Breedte: 74 cm (incl. armsteunen)
Lengte in zitpositie: 130 cm
Lengte in massagepositie: 186 – 203 cm (variabel door uitschuifbare hoofdsteun)
Hoogte: ca. 55 – 85 cm (afwijkende hoogte op verzoek)
Gewicht: 51 kilo

Bijzondere wensen, zowel technisch als esthetisch, op verzoek en tegen meerprijs mogelijk.