Over ons

Libra Design is onderdeel van MC Engineering & Products en onderscheidt zich door het ontwikkelen en op de markt brengen van producten, die niet kritiekloos voortborduren op dat wat er al is. 

 

We willen onze plaats op deze markt bevestigen met een product, dat door betrokkenheid bij dat product en met oog voor de gebruiker tot stand is gekomen. Kwaliteit, doelmatigheid, comfort en vormgeving staan hierbij voorop en de prijs staat optimaal in relatie tot de kwaliteit, service en onderhoud. Libra Design brengt een unieke eigen collectie behandelstoelen (Ballerine en Compact), massagetafels (Vitalité) en comfortstoelen (Surf Exquise) en met maximale efficiëntie en geheel in overeenstemming met ons motto: ‘Harmonie tussen mens en materie‘.

 

 

Uw behandelstoel of massagetafel is het belangrijkste werkinstrument in uw salon.

U moet er optimaal mee kunnen werken zonder lichamelijke klachten te krijgen en uw klant moet zich comfortabel voelen om een goede behandeling te kunnen ervaren. Wij leveren deze comfortabele massagetafels, behandel- en comfortstoelen rechtstreeks aan onze klant. Om een optimaal eindproduct te realiseren geven wij onze klant graag alle ruimte voor specifieke wensen.

De aanschaf van een nieuwe behandelstoel of massagetafel doe je niet zomaar. Volop keuze, maar u wilt kwaliteit en de zekerheid dat uw stoel u niet in de steek laat. Daarom gaat onze dienstverlening nog verder: wij leveren bestellingen niet alleen persoonlijk af, maar ook eventuele reparaties zijn bij ons in eigen beheer. Door deze persoonlijke aanpak, in combinatie met de hoogwaardige techniek en het exclusieve design, kunnen wij garant staan voor een bijzonder product. Een goede investering die u voor vele jaren rust geeft.

Wij verwelkomen u dan ook graag in ons bedrijf, waar wij alle tijd nemen om u kennis te laten maken met ons en ons unieke product. In alle rust bieden wij u de mogelijkheid om uw nieuwe stoel te bekijken, uit te proberen, vragen te stellen en eventuele wensen kenbaar te maken. Dit alles onder het genot van een lekker bakje koffie. U bent van harte welkom, ook in het weekend.