Over ons

Uw behandelstoel is het belangrijkste werkinstrument in uw salon. U moet optimaal met uw behandelstoel kunnen werken, zonder klachten te krijgen, en uw klant moet zich comfortabel voelen om een goede behandeling te kunnen ervaren. Bij het ontwerp van onze stoelen zijn wij uitgegaan van dit concept.

Een focus op uw welzijn en dat van uw klant

Uw welzijn en dat van uw klant staan bij ons voorop. Dat betekent dat onze stoelen minder breed zijn dan u misschien gewend bent. Door de kuipvorm van ons kussen kan de dragende basis van de stoelen smaller zijn, zodat u zo dicht mogelijk bij uw klant kunt staan. Hierdoor wordt uw rug niet belast en hoeft u zich niet te overstrekken of aan uw klant te vragen om op te schuiven. Daarnaast is ook de bovenkant van de rug van onze stoelen een fractie smaller, zodat u niet om brede zijkanten hoeft te reiken om bij uw klant te komen. Dit zorgt ervoor dat uw schouders worden ontzien.

Een uniek kussen voor onovertroffen zit- en ligcomfort

Onze stoelen worden alom geprezen vanwege het onovertroffen zit- en ligcomfort. Wij maken dan ook een uniek kussen. Door middel van kunststofschalen die gevuld zijn met HR-foam van verschillende dichtheden wordt het lichaam daar waar nodig op de juiste manier ondersteund. Iedere vierkante centimeter van de huid heeft contact. Uw klant ligt als het ware ‘in’ en niet ‘op’ het kussen. Doordat het kussen een kuipvorm heeft, ontstaat een lichte holte, waardoor uw klant zich veilig voelt, zich ontspant en zich werkelijk overgeeft aan uw bekwame handen. De kunstleren bekleding is daarnaast ononderbroken, wat hygiënisch een groot voordeel heeft. Geen irritante open ruimtes tussen de rug, zitting en beensteun. Verder is het uiteinde van het voetgedeelte mooi rond en glad. Dit voorkomt irritatie door dikke naden en zorgt ervoor dat langere mensen comfortabel met hun voeten over de rand kunnen liggen.

 

Volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd

In de stoelenbranche zijn wij het enige bedrijf in Nederland dat alles volledig in eigen land produceert. Wij ontwikkelen en maken alles in eigen huis, zelfs de motoren. Hierdoor zijn wij elke dag bezig met ons product en hebben wij altijd overzicht en controle over de productie. Daarnaast zijn alle onderdelen op voorraad en kunnen klanten altijd een beroep doen op de parate kennis van ons team. Tevens beschikken wij over een eigen naaiatelier waar alle stoelhoezen worden gemaakt. Deze hoezen worden zo gemaakt dat ze perfect aansluiten op de stoel of bank en zijn zowel in wit als in diverse andere kleuren verkrijgbaar. Door deze efficiënte aanpak kunnen eventuele problemen snel worden herkend en verholpen en kunnen wij onze klanten alle ruimte bieden om specifieke wensen kenbaar te maken.

Betrouwbare en snelle service

De aanschaf van een nieuwe behandelstoel of massagebank doet u niet zomaar. Volop keuze, maar u wilt kwaliteit en de zekerheid dat uw stoel u niet in de steek laat. Daarom gaat onze dienstverlening verder. Wij leveren onze comfortabele massagebanken, behandel- en comfortstoelen persoonlijk uit, waarbij uw nieuwe stoel wordt geplaatst, geïnstalleerd en u uitgebreid wordt geïnformeerd over het gebruik van de stoel. Eventuele reparaties worden altijd uitgevoerd door onze eigen medewerkers. Hierbij staat de gedegen kennis van ons product garant voor een betrouwbare en snelle service, waardoor u altijd verzekerd kunt zijn van de inzetbaarheid van uw stoel. Door deze persoonlijke aanpak, in combinatie met de hoogwaardige techniek en het exclusieve design, kunnen wij garant staan voor een bijzonder product. Een goede investering die u voor vele jaren rust geeft.

Een kijkje in onze keuken

Wij verwelkomen u dan ook graag in ons bedrijf, waar wij alle tijd nemen om u kennis te laten maken met ons en ons unieke product. Wij nodigen u graag uit in onze werkplaats om een kijkje te nemen in onze ‘keuken’, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe onze stoelen worden gemaakt. U kunt uw nieuwe stoel in alle rust bekijken en uitproberen en wij geven u alle ruimte om vragen te stellen en eventuele wensen kenbaar te maken. Dit alles onder het genot van een lekker bakje koffie. U bent van harte welkom, ook in het weekend.