Revisie

U werkt al vele jaren met uw Ballerine-behandelstoel. Hopelijk doet u dat met veel plezier. Misschien overweegt u weleens om een nieuwe stoel aan te schaffen, maar denkt u dan: mijn stoel ziet er nog zo goed uit, hij werkt nog prima, waarom zou ik dan een nieuwe stoel aanschaffen?

Een Ballerine gaat lang mee, heel erg lang. Veel van onze klanten werken met stoelen die tien, vijftien of zelfs meer dan twintig jaar oud zijn. Wij werken met duurzame materialen die lang meegaan en tegen een stootje kunnen. Maar natuurlijk zijn er altijd onderdelen waarvan na verloop van tijd de kwaliteit en/of de betrouwbaarheid achteruitgaat. Soms is iets gewoon versleten. Ook elektronica heeft niet het eeuwige leven, ook bekleding kan beschadigen of verslijten. Daarnaast heeft de ontwikkeling van onze stoelen in de afgelopen jaren niet stilgestaan. Zo is bijvoorbeeld de constructie geleidelijk aangepast, is het kussen verbeterd om een nog beter zit- en ligcomfort te bereiken, zijn wij met nieuwe materialen gaan werken (die bijvoorbeeld brandwerend en hygiënischer zijn) en hebben wij nieuwe extra’s (zoals verwarming) geïntroduceerd.

De basis van de stoel is onverwoestbaar

Daarom willen wij u graag de mogelijkheid bieden om uw Ballerine te laten reviseren, zodat u uw stoel een tweede leven kunt geven. De basis van de stoel is namelijk onverwoestbaar. De besturing, de motoren, de bedrading en de handschakelaar zijn gemakkelijk te vervangen. Met een fris, nieuw kussen is een stoel in een handomdraai weer zo goed als nieuw. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om bijvoorbeeld verwarming toe te voegen aan een bestaande stoel. Met een paar simpele ingrepen kan een stoel er weer jaren tegenaan. Een nieuwe stoel, maar niet de kosten van een nieuwe stoel. Dat klinkt goed, toch?

Wat houdt een revisie in

We halen de stoel bij u op en plaatsen een tijdelijke leenstoel, zodat u zonder problemen kunt werken. Tijdens de revisie wordt uw stoel helemaal nagekeken. Elk onderdeel wordt uit elkaar gehaald, schoongemaakt, gerepareerd en weer in elkaar gezet. De stoel wordt als het ware opnieuw opgebouwd. De motoren, de handschakelaar, besturing en bedrading worden vernieuwd. Het kussen, de hoofdsteun en de armsteunen worden opnieuw bekleed. In overleg met u kan verwarming worden toegevoegd. Verder worden beschadigingen bijgewerkt en krijgt de kunstleren bekleding een grondige schoonmaakbeurt.

Met een paar simpele ingrepen is uw stoel weer zo goed als nieuw. Met een paar aanpassingen kan uw stoel er weer jaren tegenaan. Geef uw stoel ook een tweede leven en informeer eens naar alle mogelijkheden voor uw stoel!