Het najaar is het perfecte moment voor een onderhoudsbeurt. Het is altijd beter om kleine probleempjes op te speuren voordat ze een groot probleem worden. En dat is vaak ook nog eens veel goedkoper. Uw stoel wordt grondig gecheckt en helemaal klaargemaakt voor de drukke periode die hopelijk in aantocht is.

Dit is echter ook het perfecte moment voor een revisie van uw oudere Ballerine. Bij een revisie wordt uw stoel volledig nagekeken. Elk onderdeel wordt uit elkaar gehaald, schoongemaakt, gerepareerd en weer in elkaar gezet. De stoel wordt als het ware opnieuw opgebouwd. De motoren, handschakelaar, besturing en bedrading worden vernieuwd, en het kussen, de hoofdsteun en de armsteunen worden opnieuw bekleed. In overleg met u kunnen verwarming en massagearmsteunen worden toegevoegd. Verder worden beschadigingen bijgewerkt en krijgt de kunstleren bekleding een grondige schoonmaakbeurt. 

En u hoeft zich geen zorgen te maken om uw drukke agenda, want wij halen uw stoel op en plaatsen een tijdelijke leenstoel, zodat u zonder problemen kunt werken.Met een paar simpele ingrepen is uw stoel weer zo goed als nieuw. Met een paar aanpassingen kan uw stoel er weer jaren tegenaan. Geef uw stoel ook een tweede leven en informeer nu naar alle mogelijkheden voor uw stoel!