Vitalité

Toegesneden op de praktijk en langdurig getest vertegenwoordigt de Vitalité zonder enig voorbehoud ons motto: harmonie tussen mens en materie.

Massagebank Vitalité

Naast een harmonisch en elegant design biedt onze massagebank Vitalité een optimaal comfort dat gebaseerd is op de laatste inzichten op ergonomisch en anatomisch gebied. Met behulp van de vakkennis en praktijkervaring van gerenommeerde masseurs en door middel van langdurig testen en aanpassen is een massagebank tot stand gekomen die volledig is toegesneden op het vak en de werkzaamheden van de masseur.

Net als onze behandelstoelen is ook de Vitalité uitgevoerd met ons unieke kussen dat voor een onovertroffen ligcomfort zorgt. Dankzij de kuipvorm van het kussen, die ervoor zorgt dat de dragende basis van de stoel smaller kan zijn, bent u in staat om zo dicht mogelijk bij uw klant te staan, waardoor uw schouders, rug en nek worden ontzien en u een optimale werkpositie kunt aannemen.

Daarnaast zorgen het anatomisch gevormde kussen en de uitgekiende vorm van de armsteunen en het neusgat voor een hoger niveau van ontspanning bij uw klant. Hierdoor worden pijnlijke drukpunten voorkomen, ontstaat een gevoel van geborgenheid en wordt een stabiele ligging gecreëerd. Uw klant voelt zich veilig, ontspant zich en geeft zich werkelijk over aan uw bekwame handen. Met andere woorden, de Vitalité heeft een zeer positieve invloed op elke vorm van behandeling en massage.

Vitalité MC 311 (Art.code 12311)

Extra toebehoren

Stoelverwarming (Art. code 13101)
De stoelverwarming is uitgevoerd met twee standen en een beveiliging die de warmte bewaakt en indien nodig naar een lagere stand terug- of uitschakelt.

Badstof hoezen (Art. code 13320)
Wij beschikken over een eigen naaiatelier waar alle badstof hoezen (velours) worden gemaakt. Deze hoezen worden zo gemaakt dat ze perfect aansluiten op de stoel en zijn zowel in wit (standaard) als in diverse andere kleuren (tegen meerprijs) verkrijgbaar.

Afmetingen Vitalité

Breedte: 90 cm (incl. armsteunen) / 60 cm (excl. armsteunen)
Totale lengte: 195 cm (afwijkende hoogte op verzoek)
Hoogte: ca. 65 – 91 cm (afwijkende hoogte op verzoek)
Voltage: 220 V / 24 V (andere voltages op verzoek)
Gewicht: ca. 94 kilo

Bijzondere wensen, zowel technisch als esthetisch, in overleg
tegen meerprijs mogelijk.

Aanbieding Vitalité Wellness Compleet

Vitalité Standaard (inclusief verstelbare massagehoofdsteun)
Wegklapbare armsteunen
Steunrol (halfrond)
Badstof hoezenset t.b.v. basisdeel + vaste armsteunen
Badstof hoezenset t.b.v. massagehoofdsteun (3 stuks per set)
Badstof hoezenset t.b.v. wegklapbare armsteunen
Gratis thuisbezorgd en geïnstalleerd
Garantie: 2 jaar op de massagebank / 5 jaar op de motor

Prijs op aanvraag