Vertrouwen is het sleutelwoord van een goede behandelstoel. Uw behandelstoel is het belangrijkste werkinstrument in uw salon. Zonder uw behandelstoel kunt u uw klanten niet ontvangen. Zonder uw behandelstoel kunt u niet werken. Dus u moet op uw stoel kunnen vertrouwen.

U moet erop kunnen vertrouwen dat uw behandelstoel goed functioneert. Dat alle functies naar behoren werken en u in staat stellen uw werk goed te kunnen doen, zonder dat u of uw klant klachten ervaren.

U moet er ook op kunnen vertrouwen dat uw behandelstoel u niet binnen de kortste keren in de steek laat. U moet erop kunnen vertrouwen dat uw stoel het vandaag doet, maar ook morgen, volgend jaar en over tien jaar.

U moet echter ook op uw leverancier kunnen vertrouwen. U moet erop kunnen vertrouwen dat uw leverancier u van goed advies voorziet en u bij de aankoop en levering van uw stoel goed informeert en begeleidt. Maar u moet er ook op kunnen vertrouwen dat uw leverancier u bijstaat als er problemen zijn. En die problemen ook daadwerkelijk oplost, zodat u weer snel aan het werk kunt.Alles draait om vertrouwen. Kunt u uw stoel vertrouwen?