We leven in een abnormale tijd. Jouw salon is voor de tweede keer noodgedwongen gesloten en je kunt je klanten niet ontvangen. Dat wat je het allerliefste doet, namelijk je klanten in de watten leggen, mag je nu niet doen. Dat vraagt veel van je en dat zorgt voor veel onzekerheid. Maar deze tijd biedt ook kansen. Alles staat stil en dat geldt ook voor je behandelstoel. Dit is het perfecte moment om je stoel een beetje liefde te geven.

Denk bijvoorbeeld aan een onderhoudsbeurt. Een Ballerine heeft weinig onderhoud nodig. Veel van onze klanten werken vele jaren zonder ooit problemen te ervaren. Maar dat betekent niet dat er met de tijd geen storingen kunnen ontstaan. Vooral als je stoel veel stilstaat, zoals nu het geval is. Het gaat daarbij vaak om kleine problemen die als ze niet worden verholpen, kunnen uitgroeien tot grote storingen. In veel gevallen is dit echter te voorkomen met een paar minimale ingrepen.

Het is altijd beter om kleine problemen op te sporen voordat ze een groot probleem worden. En dat is ook nog eens veel goedkoper. Dus denk nu aan het welzijn van je behandelstoel en grijp deze tijd aan om je stoel te laten nakijken. Dan zijn jij en je Ballerine er straks weer helemaal klaar voor!

Wil je graag meer informatie of een onderhoudsbeurt inplannen? Neem dan snel contact op. Wij helpen je graag!