Een Ballerine gaat heel erg lang mee. Veel van onze klanten werken met stoelen die 10, 15 of zelfs meer dan 20 jaar oud zijn. Wij werken met duurzame materialen die lang meegaan en tegen een stootje kunnen. Maar natuurlijk zijn er altijd onderdelen waarvan na verloop van tijd de kwaliteit achteruit gaat. Soms is iets gewoon versleten. Dan is een revisie een ideale oplossing.

Maar wat houdt een revisie eigenlijk in? Hoe gaat het in zijn werk? We overleggen van tevoren uitgebreid met u wat u in de revisie wilt opnemen. Vervolgens halen wij de stoel bij u op en plaatsen een tijdelijke leenstoel, zodat u zonder problemen kunt werken. Tijdens de revisie wordt uw stoel helemaal nagekeken. Elk onderdeel wordt uit elkaar gehaald, schoongemaakt, gerepareerd en weer in elkaar gezet. De stoel wordt als het ware opnieuw opgebouwd. De motoren, handschakelaar, besturing en bedrading worden vernieuwd. Het kussen, de hoofdsteun en de armsteunen worden opnieuw bekleed. In overleg met u kunnen verwarming en massagearmsteunen worden toegevoegd. Verder worden beschadigingen bijgewerkt en krijgt de kunstleren bekleding een grondige schoonmaakbeurt.

Met een paar simpele ingrepen is uw stoel weer zo goed als nieuw. Met een paar aanpassingen kan uw stoel er weer jaren tegenaan. Geef uw stoel ook een tweede leven en informeer eens naar alle mogelijkheden voor uw stoel!